مجله اینترنتی ایرانی ها - مجله اینترنتی ایرانی ها دانلود نمونه سوالات و جزوات و ...
پژوهش حاضر با هدف بررسی اثربخشی روش تدریس حل مسأله خلاق بر نگرش به خلاقیت و یادگیری علوم تجربی دانشآموزان پایه ششم شهر کرمانشاه در سال تحصیلی 96-1395 انجام گرفت. این پژوهش به شیوه مطالعه شبه آزمایشی در دو گروه کنترل و آزمایشی، با پیش آزمون و پس آزمون صورت گرفت. جامعه آماری این پژوهش شامل کلیه دانشآموزان پایه ششم ابتدایی شهر کرمانشاه در سال تحصیلی 96-1395 بودند. حجم نمونه نیز متشکل از 50 نفر بودند که شامل دو کلاس 25 نفری بود. ابزار گردآوری دادهها شامل پرسشنامه نگرش به خلاقیت شیفر و پرسشنامه نگرش به علوم اکپینر بود. در این پژوهش طول دوره آموزشی نیز به مدت شش هفته منظور شد. برای تحلیل دادهها از شاخصهای آمار توصیفی شامل میانگین و انحراف معیار و به منظور پاسخگویی به فرضیههای پژوهش از تحلیل کوواریانس استفاده شد. نتایج پژوهش نشان داد آموزش مبتنی بر الگوی حل مسأله خلاق بر نگرش به خلاقیت تاثیر معناداری دارد. همچنین، نتایج پژوهش نشان داد که آموزش مبتنی بر حل مسأله خلاق بر نگرش به یادگیری در درس علوم تاثیر ندارد.
تعداد صفحات:139صفحه
جهت دانلود به ادامه مطلب بروید
چکیده
در همه حکومتها، ضمن اینکه برای افراد تحت حاکمیت آنها وظایف و تکاملی تعیین می گردد حکومتها نیز موظفند علاوه بر حمایت و حفظ امنیت برای افراد خود حقوق آنها را نیز رعایت نمایند.دفاع از حقوق بنیادی انسان - حقوق بشر امروزی - هر چند در حال حاضر بحث جامعه جهانی است اما از لحاظ تاریخی موضوع چندان جدیدی نیست. هدف این پایان نامه بررسی حقوق اقلیتهای مذهبی در ایران و فرانسه می باشد، لذا بعد از بیان کلیاتی در مورد آزادیها و نیز حقوق بشر، به سابقه تاریخی حقوق اقلیتهای مذهبی در ایران - از زمان مادها تا مشروطیت - پرداخته شده است. سپس حقوق اقلیتهای مذهبی در جمهوری اسلامی ایران مورد بررسی قرار گرفته و حقوق خصوصی، عمومی و سیاسی ایشان که در قانون اساسی به آنها تصریح شده است مورد دقت نظر می باشد. آنگاه حقوق اقلیتهای مذهبی در فرانسه مورد نظر قرار گرفته است. در این فصل به وضعیت مذهب و موقعیت اقلیتهای مذهبی در قوانین اساسی و نیز اعلامیه حقوق بشر و شهروند پرداخته شده است و در نهایت مواردی از حقوق یاد شده در دو کشور ایران و فرانسه مورد مقایسه قرار گرفته است و بررسی این حقوق در کشورهای مذکور با دو نظام مختلف (مذهبی و غیرمذهبی) مورد توجه می باشد و نگارنده به میزان اهمیت و توجه نظامهای یادشده در برخورد با اقلیتهای مذهبی پرداخته است و این نتیجه حاصل گردیده که اقلیتهای دینی در کشورهای با سیستم مذهبی (از جمله ایران) بیشتر مورد التفات و توجه قرار می گیرند و طبعا از حقوق بیشتری برخوردارند.
تعداد صفحات 270
دانلود در ادامه مطلب
چکیده
یک مناقشه حل نشده بر سر اینکه آیا اختلال شخصیت مرزی و اختلال دوقطبی باید در یک طیف مشابه در نظر گرفته شوند یا نه وجود دارد. هدف مطالعه حاضر فهم بیشتر در مورد تشابهات و تفاوتهای بین دو اختلال به وسیله بررسی مزاجهای عاطفی طرحوارههای ناسازگار اولیه در افراد مبتلا به اختلال شخصیت مرزی، اختلال دوقطبی و افراد بهنجار است.پژوهش حاضر یک مطالعه توصیفی- مقایسهای، شامل 90 نفر که 30 بیمار اختلال شخصیت مرزی (15 زن و 15 مرد)، 30 بیمار دوقطبی (15 زن و 15 مرد) و 30 نفر افراد بهنجار (15 زن، 25 مرد) با روش نمونهگیری در دسترس در آن شرکت داشتند. برای جمعآوری دادهها در این مطالعه از پرسشنامه مشخصات جمعیت شناختی، مصاحبه بالینی ساختار یافته برای تشخیص اختلالات محور I (SCID-I)، مصاحبه بالینی ساختار یافته برای تشخیص اختلالات محور II (SCID-II)، مقیاس پریشانی روانشناختی کسلر (K-10)، نسخه کوتاه ارزیابی مزاج ممفیس، پیزا، پاریس و سن دیگو (TEMPS-A) و پرسشنامه طرحوارههای ناسازگار یانگ (YSQ-3) استفاده شد. دادههای بدست آمده با استفاده از نرم افزار SPSS-19 و روشهای آمار توصیفی، آزمون خی دو، تحلیل واریانس چند متغیره و تحلیل تشخیصی/ تمییزی تجزیه و تحلیل شدند. پژوهش حاضر به طور معناداری میانگین نمرات بالاتری را برای اختلال شخصیت مرزی در مقایسه با بیماران دوقطبی و افراد بهنجار در مزاجهای عاطفی و طرحوارههای ناسازگار اولیه نشان داد. همچنین بیماران دوقطبی با میانگین نمرات بالاتری در مزاجهای عاطفی سایکلوتایمیک و تحریک پذیر و بیشتر طرحوارههای ناسازگار اولیه به طور معناداری از گروه افراد بهنجار متفاوت بودند.مطالعه حاضر نشان داد مزاجهای عاطفی و طرحوارههای ناسازگار اولیه در اختلال شخصیت مرزی نسبت به اختلال دوقطبی شدت بیشتری دارند. این یافتهها بر تمایز بین دو اختلال تأکید میکند و بنابراین میتوان چنین نتیجه گیری کرد که دو اختلال بیشتر متفاوتند تا مشابه. به طور کلی ارتباط قابل توجهی بین سطوح بالای مزاجهای عاطفی و طرحوارههای ناسازگار اولیه با اختلال شخصیت مرزی وجود دارد. در نهایت ترکیب خاصی از حساسیت مزاجهای عاطفی و طرحوارههای ناسازگار اولیه با نوع خاصی از آسیبشناسی روانی مرتبط است.
تعداد صفحات 165
دانلود در ادامه مطلب